برگزاری اختتامیه رویداد بوت کمپ برنامه نویسی و هوش مصنوعی در شهرستان سراوان



مراسم اختتامیه نخستین «بوت کمپ برنامه نویسی و هوش مصنوعی» مرکز رشد واحد‌های فناور و مرکز نوآوری شهرستان در محل مرکز کامپیوتر و انفورماتیک دانشگاه سراوان برگزار شد

 
 
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ مراسم اختتامیه نخستین «بوت کمپ برنامه نویسی و هوش مصنوعی» مرکز رشد واحد‌های فناور و مرکز نوآوری شهرستان سراوان با حضور مهندس نصرتی معاونت برنامه ریزی و توسعه فرمانداری سراوان، مهندس حسین بر مدیر مرکز رشد واحد‌های فناور و مرکز نوآوری شهرستان سراوان، دکتر شیخ زاده مدیر نظارت و ارزیابی دانشگاه، دکتر میرکزهی و دکتر احمدرضا شاهرخی از اعضای هیات علمی دانشگاه سراوان و کلیه فن آموزان شرکت کننده در دوره های آموزشی در محل مرکز کامپیوتر و انفورماتیک دانشگاه سراوان برگزار و از اساتید دوره های بوت کمپ تقدیر بعمل آمد.
 
محمدطیب حسین بر در مراسم اختتامیه گفت بوت کمپ به دوره‌های آموزشی کوتاه مدت و فشرده‌ای می گویند که با هدف ایجاد مهارت افزایی برگزار می‌شود. برگزاری بوت کمپ تا چند دهه پیش، مختص افراد نظامی و به منظور تقویت مهارت‌های جنگی و نظامی انجام می‌شد؛ اما بیش از یک دهه است که از این روش برای آموزش مهارت‌های مختلف نظیر برنامه‌نویسی، اینترنت اشیا، هوش مصنوعی و … استفاده می‌شود.
 
در ادامه ایشان افزود یکی از پرطرفدارترین بوت‌کمپ‌های آموزشی در سطح جهان، بوت‌‌کمپ برنامه نویسی و هوش مصنوعی می باشد البته بسیاری از افراد گمان می‌کنند که شرکت در بوت‌کمپ برنامه نویسی، به معنی کارآموزی برنامه نویسی است؛ اما این تصور به کل اشتباه است؛ چراکه در بوت‌کمپ، شرکت‌کنندگان علاوه بر مهارت‌های عملی، دانش کافی را هم در عرصه برنامه نویسی به دست می‌آورند چون بوت‌کمپ‌های برنامه‌نویسی عموماً برنامه‌ آموزشی چند هفته‌ای هستند و در مدت زمان کوتاهی مهارت‌های برنامه‌نویسی را آموزش می‌دهند.
 
 وی خاطر نشان کرد مرکز رشد واحدهای فناور و مرکز نوآوری شهرستان سراوان، بوت کمپ برنامه نویسی و هوش مصنوعی را با همکاری پارک علم و فناوری سیستان و بلوچستان و دانشگاه سراوان با هدف استعداد یابی، مهارت آموزی، ارتقای توانمندی‌های فردی علاقمندان، دانش‌آموختگان و دانشجویان خلاق ، نوآور و فن آور برای پرورش نیروی انسانی ماهر و توانمند بصورت رایگان و فشرده در ۵ دوره تخصصی ۱. برنامه نویسی الگوریتم و فلوچارت ۲. زبان قدرتمند پایتون (مقدماتی)
 ۳. برنامه نویسی(HTML) ۴. برنامه نویسی وب با PHP و طراحی وب بدون کدنویسی
۵. آشنایی و معرفی ابزارهای هوش مصنوعی و کاربردهای آن توسط اساتید مهندس امام بخش ارباب، مهندس محمد سعید ملک زاده، مهندس عبدالسلام دهواری به مدت ۱۰۴ ساعت از ابتدای آذرماه ۱۴۰۳ شروع و طی ۵ هفته با ظرفیت ۴۰ نفر از فن آموزان و علاقمندان برگزار نمود.
 
مدیر مرکز رشد واحد‌های فناور و مرکز نوآوری شهرستان سراوان در پایان از حمایت ها و پشتیبانی رئیس پارک علم و فناوری سیستان و بلوچستان سرکار خانم دکتر رجایی و ریاست دانشگاه سراوان دکتر نیک پناه تشکر و قدردانی نمود واز کلیه شرکت کنندگان در رویداد دعوت کرد جهت استفاده از توانمندی و مهارتی که دست پیدا کردند با ایده پردازی و خلاقیت و تشکیل هسته فناور، کسب و کار خود را ایجاد و از حمایت های مرکز رشد واحدهای فناور و مرکز نوآوری شهرستان و پارک علم و فناوری برخوردار گردند.

 

چهارشنبه ١٢ دی ١٤٠٣ ١٩:٢٦ ٢٢٨٣ 112


خروج