مهندسی علوم دامی

گروه علوم دامی در سال 1392 در مقطع کارشناسی تحت عنوان علوم دامی آغاز به کار نمود و هم اکنون در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد (گرایش -مدیریت تولید و پرورش طیور) دانشجو می پذیرد.
اعضا هیـات علـمی گروه علوم دامی در مقاطع دکتـری و کارشناسی ارشد در گرایـش تغذیه دام و طیور و دامپزشکی فـارغ التحصیل شده اند
هدف رشته:
در فقدان غذا، ادامه زندگی حتی با وجود بسیاری داشته­ های مدرن و پر جاذبه امروزی، عاقبتی جز وابستگی و فنا به دنبال نخواهد داشت.  پروتئین­ها یکی از مهمترین مواد غذایی مورد نیاز انسان می­باشند. صنعت دام و طیور دارای تنوع زباد در گونه­های قابل مصرف جهت تامین نیازهای پروتئینی می­باشد. طیور در بر گیرنده مرغ، شترمرغ، بوقلمون، کبک، بلدرچین، غاز و اردک  و دام نیز در برگیرنده گاو، گوسفند، بز و گاومیش می­باشد و گوشت، فرآورده­های گوشتی، شیر و تخم مرغ تولیدی از مهمترین منابع تأمین پروتئین مورد نیاز انسان­ها هستند و پشم، عسل و ... از دیگر محصولات مرتبط با این صنعت می­باشد. بدین منظور رشته علوم دامی با مطالعه و بررسی زمینه های فیزیولوژی، تغذیه، اصلاح نژاد دام و بالا بردن تولید اقتصادی با استفاده از اصول بهداشت و مدیریت در پرورش دام و نگهداری محصولات نقش بسیار مهمی در اقتصاد کشور بر عهده دارد. دانشجویان در این رشته آموزش‌های عملی و تئوری در زمینه‌های مختلف دامپروری از جمله تغذیه دام و طیور، ژنتیک و اصلاح نژاد دام، فیزیولوژی (تولیدمثل و عمومی)، پرورش دام و طیور و مدیریت واحدهای دامپروری را فرا می‌گیرند و در نهایت با بهر‌ه‌گیری از تجارب علمی و عملی خود در واحدهای دامپروری‌ موجب‌ افزایش‌ راندمان‌ تولید و سوددهی بیشتر واحدهای پرورش دام‌ و طیور خواهند شد.

سیلابس رشته مهندسی علوم دامی- گرایش طیور
سیلابس رشته مهندسی علوم دامی- گرایش دام
سیلابس رشته مهندسی علوم دامی- گرایش مدیریت تولید و پرورش طیور