کد4496 تاریخ انتشار13:59 - 1395/10/19 تعداد بازدید398

گردهمايی معاونان دانشجويی دانشگاه های منطقه 8 در دانشگاه دریانوردی چابهار

به گزارش روابط عمومی مجتمع، ششمین گردهمايی معاونان و مدیران دانشجويی، روسأي ادارات تغذيه، رفاه و خوابگاه دانشگاه های منطقه 8 در مورخ 95/10/15  با حضور دکتر یزدان مهر ریاست دانشجویی صندوق رفاه، دکتر تقی زاده معاون تسهیلات صندوق رفاه و دکتر نطری دبیر شورای معاونین دانشجویی منطقه 8  در دانشگاه دریانوردی چابهار برگزار شد.
دکتر یزدان مهر ریاست صندوق رفاه دانشجويان وزارت علوم، تحقيقات و فناوري با بیان افزایش درآمدهای صندوق رفاه در طی دو سال اخیر، اظهار داشتند: بهبود رتبه بندی خوابگاهی و تغذیه و افزایش امکانات ورزشی و  تسهیلات دانشجویی از مهمترین اولویت های صندوق می باشد. ایشان در جهت تجهیز امکانات ورزشی یکی از خوابگاه های مجتمع و راه اندازی سیستم گرمایش و سرمایش خوابگاه جدید در سایت مجتمع  قول مساعد دادند.
دكتر تقي زاده، معاون تسهيلات دانشجويي صندوق رفاه در اين نشست به بيان فعاليت ها، اهداف و اولويت هاي صندوق رفاه پرداخت.  افزايش وام دانشجویي بر اساس مقطع، افزايش وام وديعه مسكن بر اساس معدل تا 100 درصد ، امكان وام وديعه مسكن مجردي و در اولويت قرار گرفتن متقاضياني كه براي اخذ وام دانشجويي در بازه زماني اول تير تا پايان شهريور امسال و به صورت الكترونيك ثبت نام كرده باشند، در دستور كار صندوق رفاه دانشجويان وزارت علوم قرار دارد.
دکتر صالح مدیر امور دانشجویی با بیان مشکلات حوزه دانشجویی با توجه به امکانات مجتمع، درخواست توجه و نگاه بیشتر مسئولین صندوق رفاه دانشجویی را به مجتمع خواستار شدند و در این زمینه قول های مساعد مسئولین صندوق را گرفتند.
روابط عمومی مجتمع آموزش عالی سراوان