کد38349 تاریخ انتشار11:14 - 1398/02/25 تعداد بازدید174

تقدیر ریاست مجتمع از دانشجویان ورزشکار اعزامی به مسابقات ورزش همگانی

به گزارش روابط عمومی مجتمع، طی جلسه ای با حضور ریاست، مدیر دانشجویی، مدیر تربیت بدنی و دانشجویان در حوزه ریاست از ورزشکاران اعزامی به مسابقات ورزش همگانی انتخابی دانشگاه های استان تقدیر بعمل آمد.
در ابتدای مراسم آقای مهندس نظری گزارش مسابقات و نحوه انتخاب دانشجویان اعزامی را بیان نمود و در ادامه دکتر ریگی رئیس مجتمع، ضمن تقدیر از زحمات دانشجویان ورزشکار و در خصوص تلاش در جهت برنامه ریزی و هماهنگی بیشتر در حوزه تربیت بدنی با ورزشکاران و اداره ورزش جوانان شهرستان مورد تأکید قرار داد و توسعه ورزش همگانی، تنوع در رشته‌های ورزشی و انجام تمرینات منظم و منسجم در طول ترم را لازمه پیشرفت در همه رشته های ورزشی قلمداد کرد.
در پایان مراسم از دانشجویانی که حائز رتبه شده بودند با اهداء لوح تقدیر قدردانی گردید.