کد38337 تاریخ انتشار17:49 - 1398/02/11 تعداد بازدید123

برگزاری نشست مدیران فناوری اطلاعات منطقه هشت

به گزارش روابط عمومی مجتمع، نشست مدیران فناوری اطلاعات منطقه‌ی هشت وزارت علوم صبح روز چهارشنبه ۱۱ اردیبهشت ماه با حضور مدیران و کارشناسان فناوری اطلاعات به میزبانی دانشگاه ولی‌عصر(عج) رفسنجان برگزار شد.
این جلسه که با حضور مهندس ارباب از مجتمع آموزش عالی سراوان برگزار شد در ابتدای جلسه دکتر حسین میردهقان معاونت پژوهش و فناوری اطلاعات دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان ضمن خیرمقدم به میهمانان از اهمیت فناوری اطلاعات در پژوهش گفت. پس ازایشان دکتر محسن صانعی دبیر منطقه‌ی هشت، با اشاره به لزوم ایجاد دولت الکترونیک از نقش پررنگ فناوری اطلاعات در این امر سخن گفت.
در ادامه‌ی جلسه، مدیران فناوری اطلاعات هر کدام از دانشگاه‌ها درباره‌ی فعالیت‌های انجام شده‌ی اخیر خود گزارشی را ارائه نمودند.
در پایان این نشست برای انتخاب دبیر جدید منطقه رأی‌ گیری شد که دکتر محسن صانعی به عنوان دبیر و دکتر مجتبی صباغ جعفری به عنوان قائم مقام منطقه‌ی هشت انتخاب گردیدند.