کد38336 تاریخ انتشار10:31 - 1398/02/15 تعداد بازدید322

برگزاری مراسم بزرگداشت مقام معلم با حضور ریاست و اساتید مجتمع در آموزش عالی سراوان

به گزارش روابط عمومی مجتمع، مراسم بزرگداشت مقام معلم مجتمع طی مراسمی با حضور ریاست مجتمع، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، حراست، اساتید و اعضای هیأت علمی و خانواده ها برگزار گردید.
در این مراسم دکتر ریگی رئیس مجتمع ضمن بزرگداشت نام و خاطره شهید مطهری از مقام شامخ معلم تجلیل کرده و همکاران را به سعی و تلاش در زمینه علمی جهت رفع مشکلات جامعه توصیه نمود و به اهمیت همدلی و سعی و تلاش گروهی اشاره کرد و گفت همه در کنار هم در جهت ارتقا شاخص های مجتمع تلاش نمایند.
دکتر ریگی در ادامه به جایگاه معلمی در دانشگاه اشاره کرد و گفت: جایگاه معلمی یک جایگاه رفیع و دارای شاخصه های مهمی است که باید همه اساتید برازنده آن باشند.
در ضمن در این مراسم دکتر محمد رضا ساسولی بعنوان استاد سرآمد آموزشی مجتمع در سال تحصیلی 97-96 معرفی و از ایشان تجلیل بعمل آمد
طی این مراسم که با پخش کلیپ هایی همراه بود در پایان با اهداء لوح روز معلم از اساتید تقدیر بعمل آمد و با صرف شام به پایان رسید.