کد38273 تاریخ انتشار11:09 - 1397/12/18 تعداد بازدید246

مراسم بدرقه دانشجویان مجتمع اعزامی کاروان راهیان نور

به گزارش روابط عمومی مجتمع، در مراسمی که با حضور حجت الاسلام و المسلمین بامری امام جمعه محترم شهرستان، سرهنگ پودینه فرمانده سپاه پاسداران شهرستان، حجت الاسلام و المسلمین نورایی رئیس سازمان تبلیغات شهرستان، کریمدادی معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری، دکتر ریگی ریاست مجتمع و جمعی از مسئولین مجتمع و حوزه بسیج دانشجویی شهرستان برگزار شد، بدرقه دانشجویان انجام گرفت.
امام جمعه محترم شهرستان طی سخنانی فرمودند: فرهنگ ایثار و شهادت را جوانان و فرهنگیان باید لمس کنند باید بدانند گذشتگان چه زحماتی کشیده اند و چه خون دلها خورده اند. شما باید ادامه دهنده راه شهدا باشید.
دکتر ریگی ریاست مجتمع ضمن بدرقه دانشجویان خاطرنشان کرد: آشنایی جوانان با ایثارگری ها و رشادت های رزمندگان و جوانان دهه شصت که در طول هشت سال دفاع مقدس با فدای جان خود از سرزمین اسلامی مان دفاع کردند از آثار و برکات معنوی این اردو می باشد که با هیچ برنامه فرهنگی دیگری نمی توان بدان دست یافت. وی انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به نسل عصر حاضر را لازم و ضروری دانست.
تعداد 80 نفر دانشجوی پسر و دختر در قالب دو کاروان در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه مورخ 97/12/15 و 97/12/16 به مناطق دفاع مقدس اعزام شدند.
در مراسم بدرقه، جمعی از معاونین، مدیران، اعضای هیات علمی و کارکنان حضور داشتند.