کد38230 تاریخ انتشار14:19 - 1397/11/13 تعداد بازدید273

پیام ریاست مجتمع در محکومیت حادثه تروریستی نیکشهر

در پی حادثه تروریستی نیکشهر، آقای دکتر ریگی ریاست مجتمع آموزش عالی سراوان در پیامی ضمن محکوم کردن اینگونه حوادث غیرانسانی، با بازماندگان آنان ابراز همدردی کردند. متن این پیام به شرح ذیل است:

بار دیگر دشمنان کوردل نظام جمهوری اسلامی ایران، در یک عملیات مذبوحانه عده ای از سربازان و خادمان نظام را که در شهرستان نیکشهر در حال خدمتگزاری بودند، شهید و مجروح ساختند. این حادثه تروریستی و غیرانسانی از یکطرف چهره اهریمنی دشمنان امنیت و وحدت را بیش از پیش آشکار ساخت و از طرفی دیگر عزم جمهوری اسلامی ایران را برای مبارزه با تروریسم راسخ‌تر نمود.
مردم صبور منطقه سیستان و بلوچستان با حفظ وحدت همیشگی خود، این قبیل اقدامات کورکورانه را محکوم نموده و اذعان می دارند که با استعانت از درگاه ذات باریتعالی و اجرای احکام قرآن مجید و تحت فرماندهی مقام معظم رهبری تا کوتاه کردن دست ایادی جنایتکار وابسته به ابرقدرت‌ها کوتاه نخواهند آمد و جان ناقابل خود را نیز برای شهادت در طبق اخلاص نهاده اند.
اینجانب به نمایندگی از جامعه دانشگاهیان مجتمع آموزش عالی سراوان، انزجار خود را از چنین اعمال جاهلانه و مذبوحانه ای اعلام داشته و ضمن تسلیت به خانواده شهدای این حادثه تروریستی، برای مجروحان نیز آرزوی سلامت عاجل را از درگاه حق دارم.
محمدرضا ریگی
ریاست مجتمع آموزش عالی سراوان