کد38196 تاریخ انتشار12:00 - 1397/10/22 تعداد بازدید374

حضور ریاست مجتمع در اولین نشست روسای دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و پژوهشی منطقه ۸ کشور

به گزارش روابط عمومی مجتمع، اولین نشست روسای دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و پژوهشی منطقه ۸ کشور، با حضور دکترعبدالرضا باقری؛ قائم مقام وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری، دکتر طاهر؛ رئیس دانشگاه شهیدباهنر کرمان، دکتر دهقان؛ رئیس دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان و جمعی از روسای دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی منطقه ۸، در محل دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان، برگزار شد.
در این نشست ، قائم مقام وزیر علوم تصریح کرد: یکی از دستاوردهای وزارت علوم، وجود نیروهای متخصص در تمامی مناطقی است که می توانند به حل معضلات کمک کنند و باید از تجارب مراکز دانشگاهی و پارک‌های علم و فناوری سراسر کشور استفاده شود و ستاد وزارت، باید به امور سیاست گذاری و نظارت پرداخته و امور اجرایی را به دانشگاه ها و مدیران منطقه ای بسپارد. وی بیان کرد: بحث مدیریت منطقه‌ای یک ضرورت است و در این خصوص باید اهتمام جدی به خرج داد و مناطق که یکی از آنها منطقه ۸ کشوری است، باید به هم افزایی و هم فکری پیرامون انتقال تجربه و استفاده مشترک از امکانات بپردازند. ما در پی تدوین دستورالعمل‌های اجرایی برای مناطق هستیم که باید در این دستورالعمل ها استقلال دانشگاه ها حفظ شود و در عین حال بخشی از اختیارات ستاد وزارت بدون تعارض با قوانین بالادستی به مدیران مناطق تفویض شود. وی با بیان اینکه مدیران منطقه بهتر از وزارت می توانند در حوزه کاری منطقه عمل کنند، گفت: توسعه امکانات آزمایشگاه ها و مواردی از این قبیل از این قسم اختیارات است وقطعا تجربه همکاران در این نشست به تدوین این دستورالعمل کمک خواهد کرد.
وی تأکید کرد: در حوزه آموزشی باید اهتمام ویژه ای به خرج داد. با توجه به توسعه کمی در دهه گذشته، باید بازگشتی به افزایش کیفیت داشت و نواقص برطرف شود. امروزه جامعه، طالب فارغ التحصیلان دارای توانایی های حرفه ای و کارآمد در رشته مربوطه است. قائم مقام وزیر علوم خاطر نشان کرد: در حوزه پژوهش و فناوری تعیین برنامه راهبردی ۵ ساله توسط دانشگاه ها بسیار اهمیت دارد و باید مشخص شود دراین برنامه چه مشکلاتی از منطقه قرار است مرتفع شوند. این برنامه باید با نظرسنجی و همفکری تمام اعضای دانشگاه نوشته شود. مشخص نمودن سهم هر کدام از اعضای هیات علمی در تحقق این برنامه بسیار ضروری است.
قائم مقام وزیر علوم گفت: یکی از وظایف شورای دانشگاه جهت دهی دانشگاه به سمت حل مسائل منطقه ای است. پرداختن به مسائل پیرامونی که برای هر شهر و استان متفاوت است از ضروریات است.
لازم به ذکر است جناب دکتر ریگی ریاست مجتمع نیز در این نشست حضور داشت و در مورد برنامه های مجتمع و همچنین راهبردهای منطقه پیشنهاداتی را ارائه نمودند.