کد38187 تاریخ انتشار13:00 - 1397/10/08 تعداد بازدید327

گردهمایی مدیران، اساتید و کارمندان مجتمع در گرامیداشت 9 دی روز میثاق امت با رهبری

به گزارش روابط عمومی، ریاست مجتمع، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، رئیس اداره سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان، کارکنان و اعضای هیات علمی در محوطه مجتمع گردهم آمدند تا بار دیگر در روز 9 دی ماه با آرمانهای انقلاب و رهبری تجدید میثاق نمایند.
در این گردهمایی پرشور ابتدا حجه الاسلام میرزایی طی سخنانی به اهمیت این روز پرداختند و اشاره نمودند که تبعیت از ولایت موجب استحکام پایه های نظام و انقلاب می گردد. مقام معظم رهبری بارها به فضای آزاد نقد و انتقاد اشاره نموده و خود ز حامیان تفکرات نقادی هستند اما در عین حال با قدرت و بصیرت از اصل نظام صیانت خواهند نمود.
در پیان این تجمع، بیانیه ای در باب تجدید میثاق با رهبری و ولایت به شرح ذیل قرائت گردید:

بسم الله الرحمن الرحیم
 تاریخ انقلاب اسلامی ایران، مملو از فراز و نشیب هایی است که هر یک به لطف و عنایت خداوند ‌متعال موجب استحکام و افزایش توان جمهوری اسلامی ایران شده است.
نهم دی یادآور تجدید پیمان ملت با ارزشهای انقلاب اسلامی و ولایت است و این خود حاصل بصیرت و آگاهی ملت ایران است که برگرفته از فرهنگ عاشوراست که جهانیان را تسلیم اراده خود کرده است.
در این روز همه اقشار ملت و نسل های مختلف انقلاب و همه جریان‌های سیاسی مدافع نظام از همه طیف‌ها و سلیقه ها به میدان آمدند تا به فتنه گران و اربابان خارجی آنها اعلام کنند بر سر اعتقادات انقلاب و نظام با هیچ کس سر سازش ندارند و توطئه‌ها و دسیسه‌های استکبار هر قدر هم پیچیده باشد، نمی تواند ذره ای در اراده، استقامت و پایداری ملت خلل ایجاد کند.
دستاوردهای حضور ملت ایران در 9 دی 1388‌، "اقتدار" و "استحکام نظام و گفتمان انقلاب اسلامی" را نزد دوستان و دشمنان افزایش داد و به جهانیان ثابت کرد مردم و نظام اسلامی در پرتو "ولایت فقیه" یک حقیقت واحد هستند و از چنان ظرفیت و اقتداری برخوردارند که به راحتی هر توطئه و فتنه‌ای را خنثی می‌سازند.
 یوم الله 9 دی روز درخشش حضور جوانان و نوجوانانی بود که به نمایندگی از نسل سوم انقلاب در میادین و خیابان‌ها حضور یافتند و صیانت از انقلاب و اسلام را از نسل پیشین تحویل گرفتند . این حماسه بزرگ حاصل حضور جوانان بود و با این حضور جایگاه رهبر دینی و ولایت فقیه در جامعه را روشن نمود .
  دانشگاهیان مجتمع آموزش عالی سراوان، ضمن گرامیداشت حماسه 9 دی و تقدیر و تشکر از ملت شریف و مومن ایران به خاطر مجاهدت‌ها و بصیرت بی‌نظیر ایشان در دفاع از ارزش های انقلاب اسلامی و پیروی از ولایت فقیه، بار دیگر با آرمان‌های الهی امام راحل عظیم الشأن (ره) و مقام عظمای ولایت حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای (مدظله العالی) تجدید میثاق می‌کند و اعلام می‌دارد تمام توان خود را برای حفظ دستاوردهای انقلاب اسلامی و آرمانهای نظام و انقلاب به کار خواهند بست و در راه تحقق این اهداف ازکمترین داشته خود که جان ناقابلشان است دریغ نخواهند کرد.

والسلا علیکم و رحمه الله و برکاته