کد38034 تاریخ انتشار19:25 - 1397/07/05 تعداد بازدید328

دیدار وزیر علوم با خانواده شهدای دفاع مقدس و مدافع حرم

دکتر منصورغلامی ، وزیر علوم ، تحقیقات و فناوری به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس؛ با خانواده های شهیدان حمید رضا اسداللهی، شهید مدافع حرم و محمد زارعین، دانشجوی بسیجی شهید که در عملیات کربلای ۸به فیض شهادت نائل آمد، دیدار و گفت و گو کرد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، در این دیدارها که در منازل شهیدان در جنوب تهران انجام شد، دکتر غلامی با گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدای دوران دفاع مقدس و شهدای مدافع حرم اظهار داشت: هفته دفاع مقدس یادآور این نکته برای امت اسلامی است که هر وقت با اتحاد و انسجام در مسیر آرمان‌های انقلاب اسلامی قرار گرفتیم، موفقیت‌مان تضمین شده است.

وزیر علوم با بیان اینکه شهدای دفاع مقدس از برترین جوانان کشور بودند، گفت: اینکه فردی از روی اختیار قبول کند و در راه دفاع از آرمان ها و اعتقادات، جان خود را در طبق اخلاص به پیشگاه خداوند متعال هدیه کند، امری متعالی است.

وی خاطرنشان کرد: باید به بزرگداشت این ایام به مناسبت یادآوری دوران دفاع مقدس و مجموعه مدعی دموکراسی و حقوق بشر بر علیه مردم کشورمان توجه ویژه‌ای کنیم.

وزیر علوم همچنین بر ثبت وقایع وتاریخ دفاع مقدس به اشکال گوناگون در کتاب‌ها و اسناد و مدارک مختلف برای آشنایی بیشتر نسل جوان جامعه با ارزش های متعالی آن دوران تاکید کرد.

در این دیدارها معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، رئیس سازمان بسیج دانشجویی، مدیرکل روابط عمومی وزارت علوم و مدیر کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم دکتر غلامی را همراهی می کردند.