کد31880 تاریخ انتشار17:02 - 1397/02/16 تعداد بازدید205

بیست وششمین کنفرانس مهندسی برق ایران

آدرس سایت کنفرانس

فراخوان مقالات صنعتي

دانشگاه صنعتي سجاد افتخار ميزباني 26 امين کنفرانس مهندسي برق ايران (ICEE) را دارد که از 18 تا 20 ارديبهشت‌ 1397 برگزار مي‌گردد. در اين کنفرانس علاوه بر پذيرش مقالات علمي در زمينه‌هاي متداول مهندسي برق، مهندسي پزشکي و مهندسي کامپيوتر، مقالات برتر صنعتي نيز پذيرفته مي‌شوند. وجه تمايز مقالات صنعتي با ساير مقالات، ميزان نفوذ و تاثيرگذاري آن‌ها در بخش‌هاي صنعتي و کاربردي بودن آن‌ها مي‌باشد. ايجاد زمينه برقراري ارتباط بين صاحبان صنايع و محققين دانشگاهي، ارائه دستاوردهاي جديد بخش صنعت، استفاده از نظرات صاحبان صنايع در رفع چالش‌هاي موجود در ارتباط صنعت و دانشگاه، از اهداف اصلي برگزاري نشست‌ها و ميزگرد‌هاي صنعتي است. محورهاي اصلي مقالات صنعتي به شرح زير مي‌باشد:

1- چالش‌هاي موجود در بخش صنعت

مقالاتي که به شرح يک مشکل مهم و حل نشده در صنعت مي‌پردازند که مي‌توانند دست‌ مايه تعريف پروژه‌هاي دانشگاهي باشند در اين گروه قرار مي‌گيرند. بيان روشن چالش مورد بحث مقاله، اهميت آن و دلايل فني و اقتصادي عدم موفقيت روش‌هاي به کار گرفته شده پيشين در رفع چالش، از شاخص‌هاي مهم اين مقالات است.

2- انتقال دستاوردهاي جديد صنعتي

در اين مقالات دستاوردها و تجربيات موفق که حاصل طرح‌هاي علمي-کاربردي صنعتي است، ارائه مي‌شوند. نوآوري، بيان چالش‌ها، روش‌هاي حل مساله، کاربرد و ارزيابي فني و اقتصادي طرح، در اين گروه مطرح مي‌شوند.

علاوه بر مقالات فوق، مقالات دعوت شده (invited papers) که به دعوت کميته علمي کنفرانس از صاحب‌ نظران مجرب بخش صنعت و با موضوعات ويژه صورت مي‌پذيرند نيز ارائه مي‌شوند. چنانچه موضوع جذاب و ويژه‌اي براي مقالات دعوتي در نظر داريد، لطفا پيشنهاد خود را در دو صفحه شامل عنوان دقيق، چکيده، درجه اهميت و نوآوري به همراه سوابق کاري و تحصيلي خود به دبيرخانه کنفرانس به آدرس http://icee2018.sadjad.ac.ir جهت بررسي اوليه ارسال فرماييد.

نکات مهم:

· مقالات بخش صنعتي به زبان فارسي نوشته مي‌شوند و در ISC (پايگاه استنادي علوم جهان اسلام) نمايه‌گذاري مي‌شوند.

· مقالات پذيرفته شده در بخش صنعت بسته به تصميم کميته داوري به صورت شفاهي و يا به صورت پوستر ارائه خواهند شد.

· در صورتي که نويسندگان مقاله مايل به نمايش طرح خود باشند، لازم است کميته علمي را در اسرع وقت در جريان امکانات و يا فضاي مورد نياز قرار دهند.

الگوي تهيه مقالات صنعتي در سايت کنفرانس به آدرس http://icee2018.sadjad.ac.ir در بخش فراخوان مقالات موجود مي‌باشد.