کد2441 تاریخ انتشار00:43 - 1395/09/20 تعداد بازدید393

همایش بین المللی جایگاه اندیشمندان ایران و عرب در گسترش تعامل و گفتگوهای فرهنگی

به گزارش روابط عمومی مجتمع، پژوهشکده زنان دانشگاه الزهرا (س( و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در نظر دارند  با مشارکت مجموعه ای از مراکز دانشگاهی و فرهنگی ایران و عرب  ، همایش بین المللی "جایگاه زنان اندیشمند ایران و عرب در گسترش تعامل و گفتگوهای فرهنگی" را در تاریخ سوم بهمن ماه 1395 در دانشگاه الزهرا (س (با حضور اندیشمندان برجسته ایرانی وعربی برگزار نماید. این همایش با هدف گسترش تفاهم و تعامل و همچنین تقویت نقش و سهم نخبگان و اندیشمندان ایرانی و عرب در مسیر حل و فصل چالش های موجود در مسیر روابط  فرهنگی فیما بین و به منظور  پیدا کردن راه‌حل‌های مشترک جهت برون رفت از آن با استفاده از گفتگوهای فرهنگی میان اندیشمندان ایرانی و عرب  برگزار می گردد. لذا  از اساتيد، پژوهشگران و دانشجويان دعوت بعمل می آید  مقالات خود را در یکی از محورهاي زير به دبيرخانه همايش ارسال نمايند. از صاحبان مقالات برتر جهت ارائه اثر علمی خود در پیش نشست های منطقه ای و همچنین اجلاس تهران دعوت بعمل خواهد آمد. مقالاتی که بر اساس شیوه نامه های علمی- پژوهشی تدوین گردد در فصلنامه های علمی-پژوهشی منتشر خواهند شد.
محورهای همایش:
  • دستاوردهای علمی و پژوهشی نوین زنان مسلمان در علوم (انسانی، پایه، فنی و مهندسی، کشاورزی و...
  • نقش زنان مسلمان در توسعه فرهنگی جوامع اسلامی
  • نقش زنان در ترویج فرهنگ گفتگو
  • نقش اجتماعی زنان در تعاملات و گفتگوهای فرهنگی ایران و جهان عرب
  • دستاوردهای ایران و کشورهای عربی در حوزه زنان
  • نقش آفرینی زنان ایران و عرب از طریق نهادسازی های ملی و بین المللی
  • زن، خانواده و سبک زندگی اسلامی; دو رویکرد ایرانی و عربی
  • آسیب های افراط گرایی نسبت به زنان و حقوق آنان در جوامع اسلامی
  • ظرفیت های زنان ایران و عرب در آموزش و تولید علم
  • تجربه های زنان ایرانی و عرب در حوزه مدیریت
  • نقش زنان در کاهش آسیب پذیری فرهنگی
جهت ثبت نام درهمایش به سامانه اینترنتی cwrc.alzahra.ac.ir   مراجعه نمایند.

روابط عمومی مجتمع آموزش عالی سراوان